Sälj- och marknadskoordinator

Nedan finner du hur du kan ansöka till jobbet Sälj- och marknadskoordinator i Göteborg. Välj att ansöka nu eller gör en sökning via sökrutan för att hitta andra relevanta jobb.

Sälj- och marknadskoordinator

Drivs du av att sätta upp försäljningsmål och sedan utarbeta en strategi för att nå dessa mål? Har du några bra idéer om hur vi på Balder ska marknadsföra våra spännande projekt inom nyproduktion? Då har vi kanske ett jobb till just dig! Just nu har vi många roliga projekt inom Fastighetsutveckling på gång och därför behöver vi din hjälp för att skapa ett intresse kring dessa. Balder är under...

postat av Balder 30+ days ago

Ansök nu

Andra jobb från Balder

Är du villig att lära dig allt om bostadsfastigheter? Är du framtidens kung eller drottning i våra hus? Då är det kanske dig vi söker!
postat av Balder 4 dagar sedan
Fastighets AB Balder söker Produktionschef för Nyproduktionsgruppen av Bostäder och Kommersiella fastigheter i Göteborgsområdet. Då har du chansen nu!
postat av Balder 10 dagar sedan
ANSÖKAN i denna rekrytering samarbetar Balder med Isaksson Rekrytering & Bemanning AB. På Balder ger vi Dig möjlighet att utvecklas både i din roll såväl som…
postat av Fastighets AB Balder 15 dagar sedan

Andra jobb i Göteborg

Nu söker vi 2 undersköterskor till vår gruppbostad enligt LSS på Tanneskärsgatan i Västra Göteborg! Den ena tjänsten avser en tillsvidareanställning och den…
postat av Göteborgs Stad 40 minuter sedan
Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av…
postat av Västra Götalandsregionen 5 timmar sedan
The Global Program Manager functions as a Customer- facing, results-driven, and. The role will have accountability for customer relationships, end-toend.
postat av Lionbridge Technologies 4 timmar sedan
Sektor IFO-FH har drivit ett omfattande utvecklingsarbete under de senaste åren och det finns en stabil plattform för det fortsatta arbetet.
postat av Göteborgs Stad 40 minuter sedan
Dalheimers hus är en enhet inom Social resursförvaltning. Det är ett hus för alla och har personer med funktionsnedsättning som prioriterad målgrupp.
postat av Göteborgs Stad 40 minuter sedan
Nu närmar sig sommaren och vi på Restaurang Kungstorget behöver hitta två nya glada kollegor som vill jobba med oss i sommar!
postat av Restaurang Kungstorget 8 timmar sedan
Vi är en av Sveriges Bästa Arbetsplatser (officiellt), och öppnar nu upp för nya tjänster! Jobba på ett kontor i världsklass. Träffa kunder och vara social.
postat av Key Solutions 6 timmar sedan
Vi söker dig som verkligen brinner för programmering och problemlösning och som vill utveckla dina kunskaper inom detta område. Vi ser fram emot din ansökan!
postat av ALTEN Sverige 9 timmar sedan
Nu söker vi på Eketräs trafikskola dig som är utbildad trafiklärare eller har en uppkommande praktik via trafiklärarutbildningen.
postat av Eketräs Trafikskola AB 9 timmar sedan
Cotex tak utför omläggningar nyläggningar och reparationer av tegeltak och papptak.vi har varit verksamma i branschen sedan 1976.med våra kvalitetsprodukter och…
postat av Cotex Tak HB 9 timmar sedan
Sökes taxichaufför i Göteborg och omnejd för en heltids tjänst. Den sökanden skall behärska det svenska språket och i viss mån även det engelska.
postat av Jh Taxi 9 timmar sedan
Vi söker dig som verkligen brinner för programmering och problemlösning och som vill utveckla dina kunskaper inom detta område. Vi ser fram emot din ansökan!
postat av Alten 13 timmar sedan
Har du erfarenhet av att arbeta i en säljfokuserad roll mot industrin eller VVS branschen och vill bli en viktig del av teamet på Ventim?
postat av Intenso Teknikrekrytering 14 timmar sedan
Vi söker dig som är duktig på att lägga klinker, kakel och har tidigare erfarenhet av arbeten med specifikt mosaik.
postat av BIMensions AB 15 timmar sedan
Är du en erfaren spår- och markprojektör som känner att det är dags för nästa utmaning? Då kan det här vara tjänsten för dig.
postat av Intenso Teknikrekrytering 14 timmar sedan
Inom vår avdelning Järnväg och Projektledning söker vi nu medarbetare som drivs av ett roligt och utmanade arbete. Vi är en mindre grupp som håller ihop tätt.
postat av Intenso Teknikrekrytering 14 timmar sedan
Din huvudsakliga arbetsuppgift på Dagabs e-handelslager kommer att vara orderplock där du med hjälp av en vagn tar dig runt på lagret och packar ner diverse…
postat av Storesupport 1 dag sedan
Sahlen P Entreprenad är ett mindre underentreprenad företag med inriktning på väg och mark entreprenad. Vi grundades för 4år sen och har sen dess vuxit så det…
postat av Sahlen P Entreprenad 1 dag sedan
Då vi på Sahlen P Entreprenad börjar komma in på nya marknader eftersöker vi nu grovarbetare för kommande arbetsuppgifter.
postat av Sahlen P Entreprenad 1 dag sedan
Det här är rollen för dig som brinner du för stadsutveckling och vill vara med och bygga ett attraktivt och hållbart Göteborg. Utveckla och utvecklas med oss.
postat av Vasakronan 1 dag sedan
Är det dags att flytta? Våga ta steget och testa vingarna? Då kan Jönköpings Tech Excellence Program vara rätt för dig. "Testa på" att bo i Jönköping:
postat av Semcon Sweden 1 dag sedan
Do people describe you as a storyteller? Are you passionate about Gothenburg and all it has to offer? Could you imagine yourself telling stories to small groups…
postat av Nova Fairy Tales 1 dag sedan
We pride ourselves to bring the smartest products and services to the market, with no compromise between performance and efficiency at sea.
postat av Humphree 1 dag sedan
Tycker du om människor, högt tempo, har erfarenhet från yrket och gillar att ge personlig service? Då är vi arbetsplatsen för dig!
postat av Boqueria 1 dag sedan
Vi söker en säljare till vår största butik på Skånegatan i Göteborg. Vi söker dig som vill arbeta helger men även kan vara tillgängligt med kort varsel vid…
postat av HiFi Klubben 1 dag sedan