Butiksäljare Göteborg Biskopsgården

Nedan finner du hur du kan ansöka till jobbet Butiksäljare Göteborg Biskopsgården i Göteborg. Välj att ansöka nu eller gör en sökning via sökrutan för att hitta andra relevanta jobb.

Butiksäljare Göteborg Biskopsgården

Som butikssäljare på Lidl har du en nyckelroll! Du är ansiktet utåt mot våra kunder och för dig är kunden alltid nummer ett. Du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete....

postat av Lidl Sverige 30+ days ago

Ansök nu

Andra jobb i Göteborg

Är du ansvarsfull, affärsmässig och innovativ? Värderar du kvalitet och kompetens högt och förstår att kunden är No1? Beskrivning av tjänsten och din profil:
postat av Synsam 1 timme sedan
Institutionen för språk och litteraturer (SPL) är humanistiska fakultetens största institution med ca 120 anställda, ca 1200 helårsstudenter och en årsomsa…
postat av Göteborgs universitet 1 timme sedan
Institutionen för matematiska vetenskaper vid Göteborgs universitet och Chalmers är med ca 200 anställda en av de största matematiska institutionerna i Norden.
postat av Göteborgs universitet 1 timme sedan
Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av…
postat av Västra Götalandsregionen 1 timme sedan
Northab is looking for Technical Network Admin & Linux for one of our custromer. As Network Engineer you will work with development and deliveries of test…
postat av Northab AB 5 timmar sedan
För kunds räkning söker vi nu en chaufför för ett semestervikariat. Du kommer att leverera bröd till livsmedelsbutiker runt om i Uppsala län.
postat av Veteranpoolen 9 timmar sedan
Do you want to be part of a revolutionary e-commerce brand, that works with worldwide fashion and social media icons and has over 2 million global fans?
postat av NA-KD 9 timmar sedan
Vill du bli en del av vårt team? Alla ska känna sig välkomna till Pinchos och som hovmästare har du därför en mycket viktig roll. Har ett öga för detaljer.
postat av Pinchos 9 timmar sedan
Vi söker nu en skön kock till Tacos & Tequila, tjänsten passar dig som är relativt ny i branschen, du har kanske precis avslutat kockutbildning eller så har du…
postat av Avenyfamiljen 9 timmar sedan
"Logistikens Spotify” skrev Göteborgs Posten om oss. Och ja, Sendify är ett av Göteborgs mest snabbväxande startups. Vi Tror Att Dina Ledord Är.
postat av Sendify 9 timmar sedan
Vi söker engagerade säljare som jobbat med telefonförsäljning sedan innan och som vill ta nästa steg i sin karriär. Vara med och forma rollen och uppdraget.
postat av Impressive Relations 9 timmar sedan
Inom våra affärsområden RETAIL, STAFFING och SALES erbjuder vi specialistbemanning för Retail, fysisk försäljning samt marknad- och försäljningsuppdrag.
postat av Impressive Relations 9 timmar sedan
Do you enjoy reading and writing? Do you like to collect information and compile reports? Do you have some experience from life science?
postat av Vitrolife Sweden AB 11 timmar sedan
Vi är ett konsultföretag som arbetar med att erbjuda konsulter inom redovisning, administration samt ekonomiassistenter till våra kunder.
postat av Greenflag AB 11 timmar sedan
Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av…
postat av Västra Götalandsregionen 7 timmar sedan
Vi vill gärna anställa fler nagelterapeuter. Du behöver ha en grundutbildning, och vara trevligt och noggrann.
postat av Nazem, Fatemeh 11 timmar sedan
One of our customers in the automotive industry is now building a new and exciting team of dedicated customer agents. Do you tick all the boxes?
postat av D.E & P Consulting AB 11 timmar sedan
Altran är ett världsledande konsultbolag och verkar inom bland annat fordonsindustri, telekom, försvar, energi, hälsovård, finansiell och offentlig sektor.
postat av Altran Sverige AB 11 timmar sedan
Jag är en 43-årig kvinna som söker dig som vill jobba som personlig assistent hos mig. På grund av en fysisk funktionsnedsättning och epilepsi behöver jag hjälp…
postat av Passal 15 timmar sedan
ICA gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter.
postat av ICA Gruppen AB 15 timmar sedan
Vår kund inom fordonsindustrin söker kundtjänstmedarbetare som talar flytande Svenska och Engelska. Tjänsten är på heltid med varierande schema där även kväll…
postat av Danda AB 17 timmar sedan
Yrgo bedriver yrkeshögskoleutbildning inom områden där näringslivet uttryckt ett behov av engagerade och kompetenta medarbete.
postat av Göteborgs Stad 14 timmar sedan
Lantmäteriavdelningen är en av stadsbyggnadskontorets sex avdelningar. Vi bidrar till vårt framtida Göteborg genom att utveckla lantmäterifrågorna i…
postat av Göteborgs Stad 14 timmar sedan
Jag heter Sara Kvarnängen och är Head of Digital Learning Production på Telia Sverige. I mitt team gillar vi tempo, innovation och samarbete.
postat av Telia Company 12 timmar sedan
Support our users by answering their questions about the application in an informative and understandable way. Some travelling will be required.
postat av Schenker AB 14 timmar sedan